Хаял Алекперов спілкується з духами

Азербайджанець 32-річний Хаял Алекперов переміг у проекті «Битва екстрасенсів. Війна світів». Його назвали найкращим екстрасенсом у світі. Хаял уміє спілкуватися з духами.

— З перших ефірів програми Хаял вразив глядачів і журі своїм талантом, — кажуть продюсери проекту. — На відміну від інших магів, він з великою точністю описував події, які відбулися кілька десятків років тому, розповідав долі людей, яких ніколи до того не бачив.

Екстрасенс стверджує, що він походить з роду пророка Магомета. Працює з чашею, на якій викарбувані аяти з Корану, і зі свічками. Під час зйомок програми правильно визначив причини убивства 20-річної давнини, викликав дух мертвої дитини.

— Я давно почав чути розмови духів. На програмі мені доводилося кілька разів викликати душі покійних. Це справа ризикована, нею краще не займатися тим, хто не має у цьому досвіду.

Інформацію про людей зчитує по їхніх фотографіях.

— Коли зустрічаю людину вживу, то розповісти про неї ще легше. До мене звідусіль їдуть за допомогою, порадою і зціленням. Кілька разів під час зйомок програми мені було особливо важко, але я радий що справився з усіма випробуваннями.

Каже, найчастіше цікавляться своїм майбутнім.

— Всіх цікавить, що буде через п’ять чи 10 років. Я усім раджу думати про хороше. Від позитивних думок формується світле майбутнє. Якщо людина думає про хороше, то і завтра, і через 10 років у неї все буде добре. Тим хто хоче ще чогось кращого, варто робити благородні вчинки, працювати і жити для людей.

Хаял щодня читає Коран. Говорить, це допомагає йому пізнавати людські думки.

— Людині потрібно частіше прислухатися до самої себе. У кожного є своя інтуїція. Особливо сильна інтуїція між матір’ю і дитиною.

За перемогу у проекті він отримав 250 тис. грн.

https://gazeta.ua/articles/people-newspaper/_hayal-alekperov-spilkuyetsya-z-duhami/367881